June 02, 2010

Kemampuan Malam Pertama.

Salamsejahtera!
Hari ini hari yang mengkofiuskan buat diri saya, kerana memikirkan sesuatu yang agak berat bagi saya tapi mungkin ringan bagi orang lain..erm..
Pertama, pada perkiraan saya, saya berbelog ni.. pada awalnya hanya sekadar suka-suka saja.. bagaimana pun, ianya telah terjadi sebaliknya pulak!
Saya terpaksalah pulak cuba memberikan sesuatu yang agak diluar kemampuan saya.
Contohnya dari segi Bahasa, Ayat, serta berbagai lagi pekara tentang penulisan.. erm..
Walaupun saya tahu anda semua tidak mengenali saya, anda hanya mengenali blog dan tulisan saya saja.. itupun sudah cukup bagi anda membayangkan siapa saya kan? Saya untuk sekiankalinya mitaklah sangat-sangat, jangan ada lah tulisan saya yang akan datang nanti memberi kesan yang menyakitkan dan tidak anda sukai.. anggaplah seperi iklan kat TV.. je! sebab iklan tetap ditayangkan walaupun dah muak kita tenggok, seperti iklan ubat gigi tu.. tiap kali iklan tu tayang dengan mengaga mulut dan menghembus kat member sebelah tu, tahukah anda mulut tetap berbau walaupun gigi bersih! walaupun pakai ubat gigi cap naga kembar tiga sekalipun! Jangan dok pi beli ubat gigi sebab percaya kat iklan,.. belilah yang 'halal' jika anda bukan Islam beli lah yang tidak terlalu mahal, sebab bahan utama nya sama sahaja.. cuma ditambah perasa, macam mi segera. tetap tepong gandum juga... pasal mulut berbau tu,
kalau tidak percaya tanya doktor ok, janganlah confident sangat dok ngaga mulut kat orang.. erm..
Mulut yang berbau sedap hanya mulut Baby je.. saya sangat suka dengan Baby. Tak
kira lah Baby siapa pun..asal manusia! yes.. i'love baby!..
Ok, berbalik pada konfius saya tadi tu, pada penulisan saya nanti banyak agaknya pendapat saya bercanggah dengan Anda semua, jikalau anda semua tidak puas hati, nanti saya bolih terangkan semampu saya, akan tetapi saya tetap saya dan tidak bolihlah mengiakan saja pandagan Anda nanti.
Lagi satu konfius.. ialah sama ada saya nak meneruskan ketidak belog ini! Belog merapu ni.. kan..
Jika saya senyap tidak buat enteri tu bukan bermakna saya tidak ada, cuma saya banyak buat blogwalking dok tengok anda punya blog la.. semua hebat-hebat belaka!
Kekadang tu saya dapati ada sesetengah blog tu terlalau berat nak panjat! nak 'done' kesemua kesemuanya lama sesangat nak tunggu tu.. saya tidak tahu pulak kenapa! Kalau ada sesiapa yang tahu bolih la bagitahu ey..
Yang berat nak panjat saya 'close' pi baca yang lain le.. ok, cukupla.. dah banyak saya tulis ni.. see u!
Salam Sayang.



Terima kasih!


Baca Lagi Kesah Fidah!




No comments: