July 28, 2010

Bila kita terlepas pandang!

Assalamualaikum.

Salam sejahtera semua!
 Helooo.. hai.. terima kasih le. sebab you'll masih setia menemani blog saya ni..
Dimintak jangan serik, dok mai sini walaupun kekadang tuan punya blog ni ada meraban sikit..
adeeh.. sebenarnya saya tulis ni just tulis pastu tekan Publish Post dah! itu saja.. kekurangan masa la sikit, kalu nak buat cecantik dulu, baru nak Publish kan.. tak le macam blog you'll yang hebat-hebat tu..

Ini pun buat bila ade masa sesikit ni... maklum le orang dah kerja.. mesti la utamakan kerja dulu kan..kan..
time makan ok..! sesibuk mana pun saya tetap jengah juga kat sini..
sempat juga saya nak nyayikan satu lagu khas buat anda semua.... senyum senyumlah selalu ok...adeeeh..

cam ni lagunya!
.aku tak mau bicara.. sebelum kau cerita semua.. apa mau mu.. siapa dirinya.. tak betah bila ada yang lain..??hubungiku lagi.. kini bisa jadi yang terakhir.. aku ngerti kamu kau tak ngerti aku.. sekarang atau tak selamanya.............., hu. hu cam tu le lebih kurang..
ok,.. dah le tu.. saya pun tak tau sangat lagu cuma suka dengor je..  errmm.. andai nak dengar lagi nih.. you'll boleh le tekan kat sini xspace.

ookey.. belum habis lagi... ada lagi sikit ni.. relek le... ceritanya macam ni.. jangan terlepas pandang!
ada sebilangan kekawan telah terlepas pandang tentang pekara ini! saya dulu pun terlepas pandang juge.. maklum le masa tu masih baru lagi..
Biasanya bila kita blogwallking then kita suka dengan sesuatu blog blogger nya yang cantik menarik,
lalu kita pon Follow le blog tu.. dua tiga kali klik dah siap dah...dan kita pun berharap tuan punya belog lepastu akan datang melawat blog kita lah pulak kan. kan..? boleh le Follow balik! paling tidak pun leh le datang jengah-jengah..!

Rupa-rupanya penantian kita tu tak mungkin akan kesampaian... alaa. kecian nya. Kenapa jadi cam tu..? sebabnya kita tidak masukan link blog kita kat dalan icon follow kita tu... jadi tuan umah tu mana nak dapat cari kite.. sebab tak ade link kat situ... adeehh...
soo.. pi la check balik yang masing-masing punya ada link blog kita tak kat situ..errmm..!
Kat atas ini icon yang ada link blog!
Yang bawah ni pulak tak ada dia punya link... ! kita boleh pergi chek dan masukan link semula..
Haa.. ini lah icon, bila kita klik sampai situ je.. tak boleh nak pergi kat tuan punya blog ni.. bab tak de link dia... mintak-mintak le tuan punya blog ni terjah kat 'ShoutMix' saya ni, dapatt.. juga juga nak terjah tempat dia semula.. hu. hu..

4 comments:

M a W a D D a H said...

wahh..xaturen dah kije..leh mitak belanja..ngee..

♥xaturen♥ said...

Dah lama keje.. sampai lenguh kaki tangan, nak dapat cuti pun susah nya masaalah!

@MaWaDDaH: saya memang ni pemurah.. kalu turun sini give a call! ermm..!

amira said...

susah gak gini kan..sape follow kne bitaw.. klu tak payah nak follow balik

♥xaturen♥ said...

Saya masa baru nak berbelog dulupun cam tu juga, follow orang tapi orang tak leh datang blog kita.. he. he.

@amira: cian.. tak leh follow balik, harap maaf la...