April 13, 2011

Lawak Pengantin Baru.

Assalamualaikum...
I wish..aaa Harapan saya sedara saudari semua senantiasa sihat sejahtera hendaknya..
Tak lupa pada Pak cik Mak cik yang ada kesempatan, ataupun dok curi curi main laptop anak.. pastu dok pi baca blog semua ini... Pak cik Mak cik jangan dok leka sangat dengan laptop anak tu.. karang meletup karang.. haa.. sapa susah.. Mak cik Pak cik juga susah kan.. kan..?

Apa lagi ha..? ok pada adik-adik yang masih belajar tu.. kurangkan sikit activity berblogging ni semua ye.. bolih berblog tak da masaalah.. cuma dikurangkan sikit.. macam minum air kurang gula gitu.. bab nanti kalu lebih gula senang dapat sakit kencing manis.. lepas tu berkudis, langsung koo lu in..na..
Sama juga sama juga dengan ini semua.. pelajaran di utamakan.. wakaka.. ceramah orang macam le dia tu ok sangat.. akeh..keh..

Ha... ini ada satu lawak yang tersangat la lawaknya... sampai saya ni dok tersenyum senyum sorang sorang! Cuba lah hangpa pikiag tenggok.. mana dia ni dapat idea ni puntak tau la.. haru..! saya balik dari Medan Selera Buluh Kubu sambil bawak tapau bolih sengih-sengih sendiri.. nasib baik malam, kalu siang hari.. eee... sah orang kata mingong!


Projek Tambak Benteng Sungai Kota Bahru

Nak tau ceritanya.. ha.. macam ni..
----------

Lawak pengantin baru!
tau tak beza kereta baru dengan pengantin baru????
tau???tak tau???
ish takkan tak tau..
saja buat-buat tak tau je kan?kan?kan?
eleh sajala nak eksyen lebih kan?? geleng-geleng kepala pulak..
pada hal tau dah kan jawapan dia???
Kalau korang beli kereta baru,bila korang nampak lubang korang elak tak??
Mesti la elak kan??? nak jaga kereta baru punya pasal kan???
Tapi pengantin baru lain pulak..
diorang tak elak tapi.....JENG...JENG..JENG...ngeeee~~~
ooppssss hehe~~
----------
lawak..lawak..! bab yang buat lawak ni pompuan...
kalau nak baca lebih lanjut lagi tekan sini! atau pun read more aa..ceh. ceh..




Terima kasih!


Baca Lagi Kesah Fidah!




No comments: