May 15, 2010

Assalamualaikum.

Hari Ahad ini pagi-pagi lagi aku sudah on laptop.. meronda blog-blog yang tercapai, habis tu aku terpikir dah ketinggalan lah aku ni ye..
banyak blog-blog yang menerujakan pada pandagan aku ni.. aku pi masuk blog-blog mat saleh pun.. entah apa dye tulis pun aku tak reti sangat.. aku main agak-agak saja.. waa ka.. ka.. tu la dulu parent dok mengamuk selalu, apa nak jadi hang ni... magaji malas.. pi dok terjun parit tu buat apa..?
emm.. itu kesah lampau, dah lampau sangat dah.. sebab tu la aku dok risau dengan my owns children. tapi setakat ini alhamdulillah.. Atas kekuasaan Allah yang memberi segala keberungtungan kepada aku, aku di kurniakan dengan anak-anak yang sebagai mana yang diinginkan. Semoga keberuntungan ini berterusan. AMIN....
kat salah satu belog tu aku ada satu gambar yang aku kira menarik juga. Aku memang suka dengan lukisan macam ni.. apatu kata orang asbrak ASBRAK betuika spelling ni ha..? Aku ada simpan gambar ni kat web shareapic.net kat sana kita bolih simpan banyak..... gambar. Upload unlimited pictures.!


shareapic.net

wokey lah.. kejap lagi aku nak bawak pegi mandi Air Terjun tepi gunung.
nanti kalau ada gambar menarik aku akan upload untuk dilihat bersama-sama.
Jadi ehem.. dengar-dengarkan lah nasihat orang tua. Pada Zphd tu hang tak payah la.. hang dah tua dah.. make your owns decisions lah..
ok. Terimakasih.

No comments: