March 08, 2011

Hangat Hangat ... Ayam.!

Assalamualaikum,

Maaf la dah lama saya tidak menulis kat sini,..
Sebenarnya sekarang ni dok sebuk memanjang,... dan ditambah dengan takde modal nak tulis,.. modal tu ada,.. cuma takut tak sesuai la pulak,...

Kalau main hentam cam ni sesuai lah kut,... he... macam kelakar ke,.. tak kelakar,..?
tak pa lah kalau tak kelakar,..

Ni nak cerita ni,.. kut dulu tu masa mula tahu sikit berblog,.. huh,.. semangat nak wat macam-macam,... bila dah lama sikit,.. ditambah dengan sebuk kerja memanjang,...

Mula lah dah tak de apa nak buat lagi dengan blog saya ni,... dah dok senyap sunyi,.. saja,.. takdak perubahan,... ada juga kekawan yang dah dok pi bising,.. 'apa dah jadi dengan blog ko tu zek,..? ko tak edit ke,..?' hee,.. edit..!
sory lal zul,.. aku bukan tak nak edit,.. masa tak cukup lah,.. cey wah,.. masa tak cukup,...

erm,.. saya rasa anda semua tak lah berapa kenal saya kan,. kan,. so jadi nak tambah cerita lagi sikit ni,.. cerita sensasi gila,.. alamak,.. jap sambung..



Terima kasih!


Baca Lagi Kesah Fidah!




6 comments:

M a W a D D a H said...

busynye die smpi xberhapdate...apa kata join contest di blog adah...terhapdate jugak kan..:p

♥xaturen♥ said...

Memang sibuk memanjang,.. nak pikir ini nak pikir itu la,.. nak pilih-pilih lagi,..

MaWaDDaH

trimakasih sahabat, masih ada masa bertandang tempat xaturen ni,.. kalau bolih nak kasi hadiah,.. tapi hadiah ape yang sesuai ha,..? erm,..!

Zulkifli said...

ha... jumma pun

Anonymous said...

aku cadangkan, ruangan komen ni ko buat macam biasa je ..... senang... sistem ni.. kena masuk ip... mana yang x de akaun kena buat akaun... lambat...aku rasa la.... tu yang aku tengok x de komen....

Anonymous said...

ha... tgk kalau pakai tanpa nama ko x dapat kesan sapa pengirim...

♥xaturen♥ said...

eee.. terima kasih kerana sudi komen!