August 21, 2010

Test Untuk Kod Tukar Link.


Assalamualaikum,...

Salam pagi sabtu yang ceria,..
pelik tapi benar! sebenarnya saya benar-benar malu nak buat link untuk blog xaturen ini,..
Saya selalu terpikir macam lah blog dia ni best sangat sampai nak ada links khas macam ini,..

Kalau anda perasan dah lama saya buat link untuk dottwin.com,.. so,.. dengan rendah hati saya letakan link saya ni kat sini,.. ada sesiapa yang berkenan sila ambik saja,.. saya harap link ini menjadi le,... kalu ada problem tipon bagi tahu saya okey,.. saya terima kasih!

Salam Ramadhan iklas dari xaturen!
wassalam.








Baca Lagi Sini!




7 comments:

amira said...

insyaAllah nnt mira ambik.. nak buat satu page lagi.. huhu.nak rearrange plak.. tunggu masa cuti panjang je nih.. huhu

♥xaturen♥ said...

Okey,.. mira teruskan minat mu itu,.. but study hard for the better future, ermm...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ikut ko la janji ok cool

♥xaturen♥ said...

hehe...
terimakasih,.. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o kalu suka leh le ambik free je tu,..

;p sedih,.. saya kena cuti blog-walking lagi,.. apa-apa pun ada masa saya akan singgah juga sini,..

diraja22 said...

ok la 2..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sila singgah sudah di terjemahkan

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

erkk tak up date