July 08, 2010

They’re the best team, good luck Spain!

Salam Sejahtera.!
Ada ke sape-sape yang masih mata merah lagi..? mana la tahu,.. takut terlampau perasaan atas kemenangan Spain.. menangis gembire.. lah katekan...!

Yang sedih nya saya ni... sebab hari ni memang banyak kerja........! sampai nak makan pun kena lekas-lekas,..nak kena settlekan kerja yang melambak tu.. aduhh... nak harap yang lain.. hemss....! buat keje macam siput..! Udahnya saya juge kena buat... tengah-tengah tekun dok mengejust kat tempat keje tu.... di-timpe hujan la pulak... adehh.. sabar je..lah yang ada..!

kul tiga lebih sikit tadi... baru lah ada senang sikit.. kena three in one secawan..! terus online kat blog ni.. 
nak buat ape lagi... nak update nak kata ape..? sigurita tu memang handal serkap jarang!. main tembakje pun leh betul lak.. isk.. isk..  ...tahniah kepada peminat-peminat Spain... kalah menang itu jangan diikutkan sangat... yang penting semangat kesukanan tu yang mau kelas.. erm.. kan.. kan.. 




“I am sure Spain will win the title,” Germany coach Joachim Loew said after Spain beat his team 1-0 in the World Cup semifinals Wednesday night. “They’re the best team.”


“This is one of the greatest moments for Spain, for us to be in the final of the World Cup, it’s history,” said Villa, who remains tied with Netherlands playmaker Wesley Sneijder for the tournament scoring lead at five goals apiece. “And we want to make more history in the final.”



 Germany's defender Philipp Lahm (R) is challenged by Spain's midfielder Sergio Busquets (L) during the 2010 World Cup semi-final football match between Germany and Spain on July 7, 2010 at Moses Mabhida stadium in Durban.






Supporters of the Spanish team try to burn a German flag as they watch the World Cup semi-final football match Spain against Germany on July 07, 2010 in Pamplona, northern Spain.
Mak ai... ape hal mamat ni..
ish.. ish....!





A supporter of the German team cheers her team during the World Cup semi-final football match Spain against Germany on July 07, 2010 in Palma de Mallorca.



Spain's striker David Villa (L) fights for the ball with Germany's defender Jerome Boateng (R) during the 2010 World Cup semi-final football match between Germany and Spain on July 7, 2010 at Moses Mabhida stadium in Durban.

3 comments:

mrWann said...

yeay!!spain mng..huhuhu

:p

♥xaturen♥ said...

saya ni , kalu kekawan gembira, saya pun turut gembira ge..!

p/s,.. ni nak pi ambik team baru pulak ni...
erm..

SaifuL kuryLenkO said...

viva espanol >.<