July 27, 2010

Bermohon Kepada Allah

Assalamualaikum.
Selamat pagi semua... pe kabar?
Hari ini hari selasa yang menerujakan, kerana ada orang telah mendoakan supaya saya dimurahkan rezeki oleh Allah. Ha Ha ....
Jadi hari ini sesiapa yang ada membaca entry ni... saya juga bermohon kepada Allah supaya anda juga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki hidup anda!

okey...
Cuba anda lihat gambar di bawah ini... seorang lelaki membuat imbagan badan di puncak batuan tinggi!
Dia begitu yakin beraksi untuk tatapan dunia! ada sesetengah orang lelaki panjat pokok manggis pun tak boleh he..he..

The actions of 30-year Norwegian Eskil Ronningsbakken may shock, admire, horrify or command respect. The best stunt men and daredevils of the world probably wouldn’t dare to what he’s doing on the edge of high cliffs.
Agak-agak anda, lelaki yang pakaian celoreng itu sedang buat apa? 
Saya dok tengah mikir ni...




6 comments:

mrWann said...

dy xsyg nyawa kowt..huhuhu

:p

♥xaturen♥ said...

Berbagai ragam manusia kat dunia ni.. lagi lah kalu orang mat salleh tu, berbagai style dan ragam dia orang lakukan untuk menarik perhatian!

:mrWan:' kalu saya, kaki tak leh gerak nak sampai kat hujung batu tu.. khe..khe..

nidus2 said...

Itu tidak ganas bro, kita anak beranak kat rumah main Russian Roulette...lagilah haru..

♥xaturen♥ said...

Russian Roulette... waahahaaa..
cam ne main tu.. ganas sangat ke.. grrrrr! wakaka..

:nidus2:' nanti boleh saya joint sekali.. he.he..

Affan Ruslan said...

aku rasa die kena paksa. kalau tak buat kena bunuh ngn askar tu. hehe

♥xaturen♥ said...

Saya dok pikir pun cam tu juga, hang angkat kaki kau tu.. kalu tidak aku tembat bontot ko.. camtu lah ey..

:Affan Russlan:' Yang sorang tu dok standby dengan senapang tali! kalu ada kes, dia tembak.. tali tu akan membelit badan stun tersebut.

errrmm..?!