May 26, 2010

SELAMAT PAGI MALAYSIA

Assalamualaikum.

Pagi ini terpikir nak edit sikit halaman saya ni..
Adala.. sikit-sikit yang dibetulkan..
You all nak tahu gambar boy tu.. itu lah Anakda i, gambar terbaru.. siap tarikh lagitu.. emm.. Nickname dia wira.. sebab saya mahu dia jadi Wira! Wira dalam segala hal yang positive.. Abang! kau belajarlah rajin-rajin ye.. nanti besar bolih tolong dady. Kalau Abang tak tolong, siapa lagi nak tengok2kan dady besuk kan.. betul tak sayang.. (biasa nya saya kat rumah dipanggil Bapak! Pak... oo.Pak. duit Sekolah mana?)
Ok lah.. saya ada keje sikit.. ada worker call pulak, potong setim tul..
bye jumpa lagi nanti eey.
ermm.. kalau tersalah ejaan tu.. maaf lah ye. saya ni rabun keladi!
.??

1 comment:

xaturen said...

ermm.. jangan salah lak! bukan yang aapenat tuu! he.. he.. always if u here! org baru. perasan cikit..alahai..