November 08, 2010

Kami telah berjaya.!

Assalamualaikum serta salam sejahtera semua.

erm.. terima kasih kerana masih sudi menjengah keblog saya ini..
maaflah bab agak lama juga saya mengupdate, bukan apa.. cuma saya tak mempunyai kesempatan dan masa tidak mengizinkan disamping kerja yang melambak yang perlu diutamakan..
Ye.. lah kita mesti mengutamakan yang utama dahulu kan.. kalau tidak camana nak sukses dalam kehidupan.. cewah..
tapipun memang betul.. kita mesti mempunyai sikap yang seperti itu baru kita bolih berjaya didalam apa-apa impian pun. Kalau kita tidak bersikap begitu nanti bercelaru dan semua tak dapat..
Macam kita yang bekerja mestilah utamakan kerja.. yang masih belajar misalnya, haa.. utamakan hal-hal pelajaran le dulu.. akeh.. keh..
Jangan le dok beblog saja kan.. nanti masa hadapan terblock lah pulak.. kan nyaye..

okey.. jangan dok pikir sangat.. angaplah dia sebagai angin yang lalu, dia bertiup dan berbunyi sesuka hati..

erm.. hari ini saya nak bagi anda semua menatap sedikit gambar yang kami ambil buat kenangan, dan lain-lain gambar yang berkenaan.
Anda bolih lihat bagaimana gembiranya mereka meraikan kesudahan penat lelah mereka selama ini.. selepas ini mereka perlu berkerja lebih gigih lagi untuk mrnyempurnakan kerja-kerja yang masih berbaki bagi menyelesaikan sehingga ke peringkat terakhir.
Kerja-kerja menarik besi ketengah tasik, yang dilakukan dengan berhati-hati supaya tidak merosakan lagi alam sekitar. Kebersihan kawasan tasik adalah paling diutamakan di tapak perojek ini.
erm.. cukup dulu untuk kali ini.. sehingga jumpa lagi..
Wassalam.

No comments: