August 04, 2010

Kat opis sorang-sorang.

Assalamualaikum..
Semoga anda selamat sejahtera semuanya..

errmm... cam gini lah.. staff semua dah hilang saya masih kat sini lagi padahal sekarang dah pukul lima tiga puluh tiga [saja tulis cam gini biar panjang skeq.. hehe..] dari tadi sampai karang ni dok memikir.. apekebenda saya nak tulis ni... aduuhh... macam susah sangat je hiiisshh..!

Saya kalu boleh nak cuba sesangat nak menulis sesuatu supaya sesiapa jengah kat sini takle rasa macam buang masa saja... kan..kan.. tapi ini lah jadi nya kalu kita kurang ayat-ayat sejarah ke, ilmu bingtang ke,.. ilmu novel ke.. ermm.. ilmu novel..? aa..a gitu le lebih kurangnye.. maksud saya bab bahasa penulisan le kan.. memang agak kureng pikap le sikit.. hehe.. tak malu bai tahu orang hiiishh..!
Bab yang paling banyak kat pale ni.. pasal matematik.. matematik... ilmu angka-angka tu.. banyak orang tak minat bab angka-angka ni.. tapi saya pulak paling suka lah cam gitu.. hehhe...
Kalu hafal ilmu angka ni senang sket nak kira gaji.. bulan ni OT berapa, kira semua..? belum tutup buku lagi, saya dah tau dah berapa gaji kan dapat... opis tak boleh kelengtong punya... nak aku tunjuk nagn bukti dan fakta sekali... haa.. takut..!
Ha.. lagi satu bab nombor-nombor ni senang susun.. kalu pandai ilmu ni...
misalnya, first price apa nombor dia.? second prize nombor apa.. 6566 ke 2233 ke... waakaka... wokey.. ada yang tak faham..? tak faham lagi bagus.. buat yang faham cuba le nasib..keke..
wokey.. ok.. tak.. saya tak main la semua tu... saja dok cong kat sini jaa..

;p :)

ok mai tengok gambar ni.. jap, enjoy je...

Cuba perhatikan betul-betul apa istimewanya gambar kepala orang ini, ini iklan kat readbud hehe...
cuba kira.. termasuk kepala tu kira ada berapa orang? 1 2 3 4 5..?

The view over the side: An artist's impression shows the Skypark that tops the Marina Bay Sands hotel towers, including the infinity pool.

To infinity... and beyond! The pool stretches 150 metres, three times the length of an Olympic swimming pool.

 He'll definitely want to make sure he doesn't swim too close to the edge.
This man is the first lap swimmer in the world to enjoy such a view - 55 stories over the city of Singapore.
The £4billion Marina Bay Sands tourism development opened in the city yesterday, and the 150-metre long pool - three times the length of an Olympic swimming pool - was a highlight.
 
'In Singapore, Marina Bay Sands will be the pivot point in which tourism here is going to explode,' gaming tycoon Sheldon Adelson, chairman of Las Vegas Sands Corp, the parent company of the resort, said at its opening celebration yesterday.
The resort from across the bay. The three towers were based on a deck of cards, according to designer Moshe Safdie 

5 comments:

amira said...

hoho.. ada bahan nampaknye.. =p

echah mashuri said...

air dk atas?pic bwh tu pelik

♥xaturen♥ said...

Bukan apa sekadar dipingiran saja.. saya buat apa yang terdaya.. nak senang bukan senang.. nak susah je yang senang.. hehe..

@amira:
mungkin baru bahan idea permulaan tu.. setakat ini USD10.7O hehe.. mengalahkan nuff lagi..!

@echah mashuri:
pic bwh tu.. adalah kolam renang yang kat atas bumbung banggunan atas tu.. hehe..
ni..ha saya tambah 2 kpg lagi..

M a W a D D a H said...

pandai ye nk cong org..ngee..

ilmu angka best dari ilmu yg menghafal..huhu

♥xaturen♥ said...

Biasalah tu.. you bukan tak kenal i ni.. ermmm.. apa org buat dia pun nak buat juge.. hehe..

at last tanggung le sendiri kan.. ingat senang nak berblog yang best, yang boleh happy kan orang!.. huhu..

;p