July 30, 2010

Community Toolbar - Stay connected and get so much more.

Assalamualaikum...
Salam sejahtera juga untuk kekawan yang baru pertama kali menyinggah kat sini..
Semoga hari ini, hari yang mengembirakan anda.. tiada apa yang boleh diberi pada anda, melainkan
doa dan harapan supaya hari-hari yang anda lalui, akan memberi seribu makna yang bahagia.. ermm..

Semalam saya sudah membuat entry ini... tapi tak sempat nak disiarkan kerana ada sedikit masaalah teknikal yang tidak dapat dielakan!
Kebetulan saya dihantar kerja kat laut, jadi.. setelah kepenatan tahap weng.. saya terus berdenkur....  zzz..zzz!
Pada malamnya saya masuk kat sini sekejap tetapi jari-jemari gatal merenyam dok pi gagau sana gagau sini...
Banyak masa terbuang disebabkan dok melayan satu web yang sangat menarik hati saya....
Disebabkan ini kali pertama saya jumpe web tu, saya jadi jakun tahap ternga-nga la..pulak..
dengan modem maxis yang terhencut-hencut... saya layan web itu, setting setting sini... last-last dapat le seperti mana yang ada kat sebelah kanan atas! iaitu FREE DOWNLOAD klik dan anda akan dibawa ke web yang jadi kegemaran saya ini.

Kat sana anda boleh setting yang bebagai fungsi untuk toolbar anda! anda boleh setting web kegemaran anda juga pelbagai jenis Gadgets yang sangat menarik! Mungkin mengambil masa sedikit untuk memahaminya bagi yang baru berbelog macam saya ini, jika yang sudah lama, mereka rasa senang sahaja mengubahsuai mengikut kemahuan sendiri. Yang menariknya kita boleh Uninstaller [Buang!] bila-bila masa saja.


Bab mengejust tu saya pun tidak berapa cekap lagi lah... endak-endak dia pakai tulisan omputih....eggrrrr..
puas kepala nak translate pulak! tapi sesikit tu leh le juge..hehe.. saya sangat suka lah toolbar seperti ini tau.. sebab bila kita setkan e-mail kita dia terus bukak je tak payah lagi nak login macam selalu.. e-mail saya pun tak le.. banyak sangat lebih kurang 10 kut.... waakaka... itu sikit tu....! ada member tu lagi banyak! entah dia nak buat ape la bebanyak e-mail tu... ahak..ahak..
okey lah blogger semua anda boleh cuba kalu berminat..! kalu tak saya nak simpan je kat sini buat akeb saya. ermm... saya nak cau dulu... jumpa anda kat atas! hehe..

1 comment:

Anonymous said...

Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.