June 26, 2010

Sunshine Sunday!

Selamat Hari Minggu Yang Ceria. Sunshine Sunday!

hi... Salam semua! Pagi ini saya nampaknya duduk umah je lah.. paling jauh pun pergi kat kampung belakang sana tengok2 lah apa yang patut, tebas-tebas sikit ke.. nak membodek pokok durian tu, maklum la ada dua tiga biji kat atas tu kan.. ini dusun bapak mentua.. bukan saya punya... saya punya ada la sikit nun jauh kat utagha sana nun.. nanti kalu pecen, cadang tu nak stay kat sana la for de and! hu.. hu.. so kalu ada blogger yang dah pencen juga nanti leh la kita joint kat Masjid disana nanti..
Pagi ni tak de ape nak komen. ni cuma nak ubah kan sponsor rabak! nuffnang kat atas sini, pasal dia tenggelam kat bawah...
ermm... kalu ada senang sila klik kat Video Clip! mungkin boleh menghiburkan hati anda yang.. akan menambah lagi keceriaan lagi.. lagi.. dan lagi..

ayah tukaren....?

No comments: