May 29, 2010

BERKENAAN

Salam..
Dan salam hormat for all blogger yang sudah sudi menjegah kemari.!
haa. ni nak tanya you all sikit.. dimulakan dengan menyusun jari sepuluh mohon maaf terlebih dahulu.. kepada sesiapa yang berkenaan!
Selalu kita terbaca iklan begini:- 'HANYA BEBERAPA MINIT SEHARI! ANDA DAPAT RM0000!' o empat angka tu.. Tapi sejak setengah bulan lebih saya dok perah tenaga wat blog ni.. bukan minit lagi alahai... brejam-jam..! tu...!
Lalu dalam hati kecil ini terpancarlah perangsangka yang bukan-bukan. You all bolih tangkap tak yang apa yang saya nak kata?
Jadi cuba cari apa yang saya nak cakap tu.. saya tak nak lah cakap.. takut ada yang merajuk lak..
Kalau macam tu saya pun ada program hebat nak menjana RMOOOO! SIAPA NAK KAYA CEPAT! so you pikirlah sendiri, kata raja lawak yang dah tak larat nak lawak lagi tuh..!
Oh ye... hari ni hari Ahad, saya ada terima jemputan. Kejap lagi kita jumpa kat sana eye.. zpHD you dah gi ke belum.. nanti harap, ada 'spot' yang menarik! Dah kul sepuluh bukan pagi lagi.. anyways.. selamat pagi, selamat bercuti hujung minggu!
yok.. pegi Zoo.. tengok apa? tengok monyet, monyet yang kurang asam tu! dia asmara macam sengaja nak tunjuk-tunjuk pulak, pernah si 'wira' hentam ketawa bedekah-dekah.. kwahhh... kwahh..
..erm.. Abang..! Abang..! belum sunat lagi bang..!
bye.. kejap. see u.!

3 comments:

Yuni Aisyah said...

yer paham sgt..haha..
dok berjam2 setiap ari layan blog nie leh kaya ke??rse cam xleh je..huhu..

xaturen said...

Thanks for your attention, beg to god, I hope you popular little longer period.!
I really appreciate it.! Bab saya diterima juga hu.. hu..waa...
hati-hati dengan buaya kat atas tu...

amira said...

hoho..so pilih la kan..benda x logik tu dah jelas x payah la ikut..
Hanya perlu double click saja!!